Holdtilmelding

Generel information
Betaling af foreningens hold:
  • Foreningen tager KUN imod Dankort på hjemmesiden, også via MobilePay.
  • Ønskes der betalt på anden vis – Kontakt da foreningen via foreningsmailen: lindholmgymnastikforening@gmail.com
  1. Find det relevante hold på listen og se prisen til højre for holdnavnet.
  2. Klik på “info” ved det relevante hold, for yderligere information om det pågældende hold.
  3. Klik på “tilmeld”, for at tilmelde dig eller en anden det pågældende hold, og indtast kontakt informationer.
  4. Tilmeldingen er først gennemført når der er betalt kontingent online, og I har modtaget en kvittering for tilmeldingen pr. mail.
Tilmelding af barn:
  • Bemærk: Vil man tilmelde sit barn et børnehold skal man indtaste barnets oplysninger – ikke sine egne oplysninger.

Yderligere informationer vedrørende holdtilmelding:

Venteliste

Er der ikke plads på et hold kan du komme på en venteliste, og vi kontakter dig, hvis der bliver en ledig plads. Denne mulighed fremkommer automatisk, når et hold er fuld. Vi vil i tilfælde af længere venteliste forsøge at oprette flere hold.

Ved forsømmelse af plads på hold

Hvis man som gymnast ikke kommer til træning tre gange i træk, uden at have givet besked til instruktøren, forbeholder vi os retten til at give pladsen videre til den næste på ventelisten. Betalingen vil i et sådan tilfælde ikke refunderes.

Prøvetræning

Hvis du gerne vil prøve et af vores hold, inden du tilmelder dig, har du to muligheder.
Til sæsonstart i september:
Når holdet starter op til september har alle mulighed for to prøvetræninger hvor man kan prøve holdet uden tilmelding. Her kan man tage sin ven, veninde, fætter eller nabo med under armen. Efter de to prøvetræninger skal man beslutte sig og tilmelde sig.
Midt i sæsonen:
Kommer man midt i sæsonen har man én prøvetræning. Dette skal aftales med en instruktør på holdet. Efter prøvetræningen skal man beslutte om man vil gå på holdet eller ej. Læs mere under “Halvsæson” længere nede.

Vi gør opmærksom på, at der på nogle hold kan forekommer venteliste – hvis man venter for længe med at tilmelde sig.

Fortrydelsesret

Som medlem i foreningen har du 14 dages fortrydelsesret fra betalingsdatoen. Betalingen skal seneste falde efter de to gratis prøvetræninger.

Halvsæson

Hvis man kun har mulighed for at deltage halvdelen af sæsonen kan dette lade sig gøre ved aftale med instruktøren. Prisen for en halvsæson er 50 % kontigent. Dette gælder for perioden: september til december eller januar til marts.
Vi kan ikke garantere, at der er plads på holdet, men kontakt gerne det pågældende holds instruktør for at høre om mulighederne.