Holdtilmelding

Vejledning:

1. Klik på det relevante hold, herefter kan information og pris ses til højre.
2. Klik på tilmelding, og indtast kontakt informationer.
3. Tilmeldingen er først gennemført når der er betalt kontingent online, og I har modtaget en kvittering for tilmeldingen på mail.

Bemærk: Vil man tilmelde sit barn et børnehold skal man indtaste barnets oplysninger – ikke sine egne oplysninger.

Yderligere  informationer vedrørende holdtilmelding:

Venteliste
Er der ikke plads på et hold kan du komme på en venteliste, og vi kontakter dig, hvis der bliver en ledig plads. Denne mulighed fremkommer automatisk, når et hold er fuld. Vi vil i tilfælde af længere venteliste forsøge at oprette flere hold.

Ved forsømmelse af plads på hold
Hvis man som gymnast ikke kommer til træning tre gange i træk, uden at have givet besked til instruktøren, forbeholder vi os retten kan at give pladsen videre til den næste på ventelisten. Betalingen vil i et sådan tilfælde ikke refunderes.

Prøvetræning
Hvis du gerne vil prøve et af vores hold, inden du tilmelder dig, har du to muligheder.
Til sæsonstart i september:
Når holdet starter op til september har alle mulighed for to prøvetræninger hvor man kan prøve holdet uden tilmelding. Her kan man tage sin ven, veninde, fætter eller nabo med under armen. Efter de to prøvetræninger skal man beslutte sig og tilmelde sig.
Midt i sæsonen:
Kommer man midt i sæsonen har man én prøvetræning. Dette skal aftales med instruktøren på holdet. Efter prøvetræningen skal man beslutte om man vil gå på holdet eller ej. Læs mere under “Halvsæson” længere nede.

Vi gør opmærksom på, at der på nogle hold kan forekommer venteliste – hvis man venter for længe med at tilmelde sig.

Fortrydelsesret
Som medlem i foreningen har du 14 dages fortrydelsesret fra betalingsdatoen. Betalingen skal seneste falde efter de to gratis prøvetræninger.

Halvsæson
Hvis man kun har mulighed for at deltage halvdelen af sæsonen kan dette lade sig gøre ved aftale med instruktøren. Prisen for en halvsæson er kr. 500 uanset hold. Dette gælder for perioden: september til december eller januar til marts.
Vi kan ikke garantere, at der er plads på holdet, men kontakt gerne bestyrelsen eller det pågældende holds instruktør for at høre om mulighederne.