Warning: Creating default object from empty value in /var/www/lindholm-gymnastikforening.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Lindholm Gymnastikforening Lindholm Gymnastikforening søger frivillige hænder til ny sæson
was successfully added to your cart.

Kurv

Planlægningen af den nye sæson i Lindholm Gymnastikforening er i fuld gang, og i den forbindelse søger vi både instruktører, hjælpeinstruktører & andre frivillige holdhjælpere 😀

Går du med en instruktørdrøm og/eller kunne være frisk på at bidrage til et vores gymnastikhold? Er du fyldt med positiv energi, har mod på og lyst til at bruge tid sammen med en masse friske gymnaster? – Så er det helt sikkert dig vi har brug for! 🫵😁

I Lindholm Gymnastikforening skaber vi rammerne for det lokale liv med gymnastikken som omdrejningspunkt i Nørresundby og Aalborg. Vi sætter en ære i at skabe nogle god fælleskabsdrevne tilbud i tæt samarbejde med institutioner og omkring liggende tilbud i nærområdet. Hos os kan du være med til at skabe udvikling og bevægelsesglæde for dine udøver, samt også selv få mulighed for at dyrke en masse fed gymnastik, hvor du udvikler dig. 

Kunne dette være noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os! 🙋‍♀️🙋‍♂️

Allerede på vores sommerhold kan vi godt bruge et par ekstra sæt hænder 🌷☀️
Vi ser frem til at høre fra dig & glæder os til at finde en plads til dig! 🤝

Lindholm Gymnastikforening
Mail: lindholmgymnastikforening@gmail.com Telefon: 22 24 43 54