Warning: Creating default object from empty value in /var/www/lindholm-gymnastikforening.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Lindholm Gymnastikforening

Bestyrelsen vil gerne sige tak for sæson 20/21. Sæsonen har budt på mange nye og uventede udfordringer i forbindelse med corona pandemien, der har haft stor betydning for alle foreningens hold. Dette gælder både ift. de nye retningslinjer, der var nødvendige for at kunne afholde træning på foreningens hold, som desværre op til i dag er blevet “normalen”. 

Det blev en kort sæson for alle hold, især for de store hold og voksne hold med medlemmer på 21+, der måtte lukke ned i efteråret, mens foreningens øvrige hold, har kunnet træne frem til december måned. Vi, i Bestyrelsen, ærgrer os på alles vegne, at I er gået glip af de mange træninger, fællesskabet, forårets opvisninger samt foreningens egen lokalopvisning, hvor foreningens hold viser familie, venner og bekendte, hvad de har arbejdet på hele sæsonen. Derfor ville vi, i Bestyrelsen, gerne kompensere for de tabte træningsgange med tilbagebetaling af en vis procentdel af kontingentet. Her var der også mulighed for at støtte foreningen, og Bestyrelsen takker for støtten. 

Bestyrelsen sender et stort TAK ud til vores instruktører, der har udvist stor  omstillingsparathed og tålmodighed ift. at afholde træning på nye og kreative måder, og fordi I har været med til at sikre, at træningerne blev afholdt forsvarligt. 

Bestyrelsen vil også gerne sende et stort TAK ud til jer gymnaster og medlemmer her i foreningen for at være gode til at tilpasse jer de konstant ændrede retningslinjer, hjælpe instruktørerne og hinanden med at vise hensyn og respektere retningslinjerne. 

Bestyrelsen siger også stort TAK til  jer forældre for at vise tålmodig og respektere de nødvendige retningslinjer i forbindelse med at bringe og hente jeres børn til træning.

Undervejs i sæsonen har Bestyrelsen heldigvis også haft andre opgaver at udføre, der ikke var relateret til corona pandemien, såsom udskiftning af gamle redskaber og indkøb af nye redskaber, såsom en stor landingsmåtte – mange af dem som vi ikke nåede at tage i brug, men som står klar til næste sæson. Derudover blev der oprettet et nyt opvisningshold, der hedder Rytmehold 20+ for øvede med lysten til at udvikle sig med et nyt koncept med gæstetrænere og vores faste trænere på holdet. 

Vi, i Bestyrelsen, ser frem til næste sæson med et håb om, at kunne holde alle foreningens hold åbne i hele sæson 21/22. Med alle de nye udfordringer vi, i vores lille Bestyrelse, har mødt undervejs, er vi kommet stærkere ud på den anden side, og vi føler os mere end klar til at håndtere, hvad der nu måtte vente næste sæson. 

Vi, i Bestyrelsen, vil gøre, hvad vi kan for at give vores medlemmer og instruktører en rigtig god sæson 21/22. 

Givet at I medlemmer, gymnaster og instruktører har gennemført træninger under en pandemi, er vi heller ikke i tvivl om, at I også er blevet stærkere og klædt godt på til at håndtere hvad som helst. Vi håber derfor på også at se jer alle igen til næste sæson og ta’ endelig gerne en ven, en veninde eller et familiemedlem med under armen til prøvetræningerne i september måned. 

Rigtig god sommer til alle!

// Bestyrelsen 20/21