Lindholm Gymnastikforening er en frivilligforening, der b√¶res og bygget op omkring frivilligheden ūüôā Derfor er vores frivillige, b√•de vores instrukt√łrer og andre frivillige hj√¶lpere, utrolig betydningsfulde for foreningen og dens virke. Alle spiller en meget vigtig rolle for at kunne sikre et bredt udvalg af idr√¶tslige aktiviteter og hold, samt at sikre og tilbyde h√łj kvalitet med gode gymnastik- & motionshold hver eneste s√¶son! ūüôā

Frivilliggoder Lindholm Gymnastikforening giver
  • Instrukt√łr t-shirt
  • Relevante DGI uddannelser & kurser
  • Gratis kontingent til foreningens √łvrige hold for dig eller dit barn
  • Omkostningsgodtg√łrelse
  • Evt. K√łrselsgodtg√łrelse
Generelle forventninger

Lindholm Gymnastikforening v√¶gter vi et godt f√¶llesskab h√łjt, samt str√¶ber efter at give b√•de medlemmer og frivillige en god oplevelse. For at dette kan lykkedes har vi f√łlgende generelle forventninger til hinanden og vores frivillige:

• At du er en god rollemodel.
    • Ingen smykker og tyggegummi under tr√¶ning.
    • Ingen mobiltelefon og un√łdigt brug af mobil under tr√¶ning.
    • Har passende tr√¶ningst√łj p√• (ingen korte shorts og bare maver) og opsat h√•r.
    • Kommer i god tid, minimum et kvarter f√łr tr√¶ningen starter.
  • At du hj√¶lper til i foreningen s√• vidt muligt i gennem s√¶sonen
    • Deltager i alle instrukt√łrm√łder samt generalforsamlingen.
    • Deltager og hj√¶lper hele dagen ved lokalopvisningen, samt varetager udstukne opgaver til opvisningen.
  • Vi ser helst, du er eller har b√łrn der er aktive i foreningen udover at v√¶re frivillig.
Instrukt√łr i Lindholm Gymnastikforening

Vi har forventninger til dig som instrukt√łr, fordi det er dig, som er den ansvarlige og det er vigtigt at give gymnasterne en god oplevelse. Vi har ligeledes forventninger til dig som mini hj√¶lperinstrukt√łr og hj√¶lpeinstrukt√łr fordi, vi gerne vil opn√• et godt samarbejde og sikre et godt og stabilt grundlag for fremtidig undervisning.

Instrukt√łr
  • Alder: Du skal v√¶re fyldt 18 √•r*
Forventninger
  • At du har og tager kursus
    • Du skal have minimum √©t relevant kursus ved start**
    • Vi forventer du tager afsted p√• kursus minimum hvert 2. √•r, for at f√• ny inspiration.
  • Har du hj√¶lpeinstrukt√łrer p√• holdet, er det din opgave at give dem opgaver, de kan st√• for og lade dem v√¶re med ind over s√¶son- og tr√¶ningsplanl√¶gning.

• Det er din opgave som instrukt√łr, at alle gymnaster p√• holdet betaler kontingent.

• Vi forventer, du bruger Conventus og l√¶ser samt svarer p√• mails fra bl.a. bestyrelsen.

• Vi forventer, du kontrollerer aflysninger p√• hjemmesiden og melder det ud til gymnasterne i god tid.

• I tilf√¶lde af sygdom er det din opgave at finde en afl√łser eller aflyse tr√¶ningen.
Hj√¶lpeinstrukt√łr
  • Alder: Du skal v√¶re fyldt 13 √•r
Forventninger
  • At du tager afsted p√• kursus
  • At du st√•r for aktiviteter, du er tryg ved.
    • Opvarmningselementer
    • Rytmestykker ell. springbaner
  • At du er aktiv deltagende i tr√¶ningen.
    • Undervisning i mindre grad
    • Lege/tr√¶ner med
  • At du udfordrer dig selv.
    • F√•r mere ansvar undervejs
    • T√łr tager flere opgaver l√łbende.
  • At du siger fra, hvis der er noget du ikke er tryg ved til instrukt√łr eller bestyrelse.
Mini hj√¶lpeinstrukt√łr
  • Alder: Du skal v√¶re 11 – 12 √•r
Forventninger

• At du udfordrer dig selv.

• At du siger fra, hvis der er noget du ikke er tryg ved.
    • Du m√• gerne sige det til dine for√¶ldre der kan snakke med instrukt√łrerne om det.

* Der kan gives dispensation, hvis du har best√•et Gymnastikuddannelse 1 og har en medinstrukt√łr som er over 18 √•r.
** Der kan gives dispensation, hvis du har en medinstrukt√łr som er over 18 √•r og har relevant uddannelse og du tager den relevante uddannelse ved f√łrste mulige lejlighed i starten af s√¶sonen.