was successfully added to your cart.

Kære alle medlemmer.

Her i foråret kommer vi til et par store faste begivenheder i foreningen.

Søndag d. 3/3 bliver der afholdt generalforsamling i klublokalet. I den forbindelse vil der også blive afholdt fastelavnsfest. I vil modtage en mail med flere informationer, når vi kommer tættere på. Vi vil rigtig gerne have flere frivillige i foreningen, så overvejer du at blive en del af bestyrelsen, så send svar på denne mail eller på tlf: 22 24 43 54

Er der punkter som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal det være i formandens hænder senest d. 17/02.

Derudover skal vi snart afholde lokalopvisning. Opvisningen bliver d. 24/03 i Løvvanghallen. I får også nærmere information på mail. Lokalopvisningen bliver afholdt om formiddagen (vi regner med at det bliver fra kl. 10.00-14.00, men har i ønsker til opvisningsprogrammet skal det meldes tilbage til bestyrelsen senest d. 31/01.

God mandag aften til alle

På vegne af hele bestyrelsen
Formand, Simone Dürr Jensen