was successfully added to your cart.

Kære medlemmer Det er nu snart tid til fastelavnsfesten i Lindholm Gymnastikforening. Datoen er søndag d. 3/3 kl. 10-12 i Gymnastiksalen på Gl. Lindholmskole.

Der vil være tøndeslagning hvor vi skal finde årets kattekonge og kattedroning. Traditionen tro byder foreningen efter tøndeslagning på vafler og saftevand og vi finder redskaber frem som børnene kan lege på. Efter fastelavnsfesten har vi i foreningen genralforsamling som alle er meget velkomne til at deltage i.

Tilmeldingen sker ved at sende en sms på følgende nummer: +45 22 24 43 54 (foreningstelefonen) Ved tilmeldingen skriver man antal voksne og antal børn. Vi glæder os til at se en masse spændende udklædninger. De bedste hilsner Bestyrelsen